Verzenden en retourneren

Verzending

Wat zijn de verzendkosten in Nederland & Belgie?

De verzendkosten binnen Nederland en België zijn €6,95 tot €50. Vanaf €50 bieden we gratis verzending aan naar Nederland en België. Na betaling ontvangt de klant een Track & Trace code waarmee de klant zijn of haar bestelling kan volgen.

Verzenden jullie naar het buitenland?

Racketteam.com verzendt naar alle Europese landen. Na betaling ontvangt de klant een Track & Trace code waarmee de klant zijn of haar bestelling kan volgen.

Wat is de levertijd?

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag besteld, wordt het pakket binnen 2 werkdagen verzonden. Levertijden kunnen wij niet altijd garanderen, omdat we daar afhankelijk zijn van een 3e partij.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja zeker! Je kan de producten ook ophalen bij:

RacketTeam (locatie: RacketSportSchiedam)
Zoomweg 4
3123 EP Schiedam

sales@racketteam.com

Hoe worden de producten geleverd?

Racketteam.com werkt samen met de vervoerder PostNL. Bij uitzondering werken wij ook met DHL & UPS indien u dit persoonlijk aangeeft bij ons, Als u niet thuis bent bij de levering zal de vervoerder de bestelling afleveren bij de buren of het dichtstbijzijnde servicepunt.

Retour

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, alle bestellingen kunnen binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd na levering geretourneerd worden.

De enige voorwaarde is dat u bij de beoordeling van de producten niet verder bent gegaan dan noodzakelijk is: het is daarvoor niet nodig om bijvoorbeeld de folie te verwijderen. Mocht dit wel het geval zijn dan mogen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan, verrekenen met het terug te storten bedrag. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Het modelformulier voor herroeping (PDF) is hier te downloaden.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

RacketTeam

Zoomweg 4

3123 EP Schiedam

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.